Begin met typen om de producten te zien waarnaar u op zoek bent.
  • Menu

Winkelmand

Sluiten
GRATIS VERZENDING OP BESTELLINGEN VANAF €99,-.

Afvalbeheer

Afvalbeheer

Of je nu over een kantoorpand met grote kantine beschikt, de eigenaar bent van een horecaonderneming of facilitair manager bent bij een zorginstelling, afvalbeheer is altijd aan de orde. Dit zal niet het eerste zijn waar je aan denkt wanneer je op zoek gaat naar schoonmaakmiddelen, maar toch zeker ook niet onbelangrijk. Wanneer je de juiste middelen en materialen tot je beschikking hebt, is afvalbeheer ontzettend eenvoudig. Van verschillende soorten afvalbakken met de daarbijbehorende afvalzakken tot kleine prullenbakjes voor op tafel, Bena heeft het allemaal. Bekijk snel ons assortiment!

Altijd een schoon bedrijf met afvalbeheer van Bena

Waar gewerkt wordt ontstaat afval. Al zijn het maar papiersnippers. Een schoon bedrijf is ontzettend belangrijk. Een schoon bedrijf verbetert niet alleen het welzijn van jezelf, maar ook van je personeelsleden. Door te zorgen voor een schone werkomgeving krijgen bacteriën en virussen geen kans om zich te verspreiden. Om al het bedrijfsafval efficiënt te kunnen beheren heb je de juiste middelen en materialen nodig. Om deze reden hebben wij een ruim assortiment met prullenbakken in allerlei soorten en maten, afvalzakken en overige afval benodigdheden. Door te zorgen voor de juiste afvalbakken en afvalzakken en een ruime voorraad van deze producten houd jij je bedrijf schoon. Ons assortiment met afvalbeheer benodigdheden bestaat onder andere uit:

  • verschillende soorten afvalbakken
  • verschillende soorten afvalzakken
  • stofzuigers met accessoires en benodigdheden

KOMO vuilniszak

Je vindt ‘m niet alleen in de supermarkt, maar ook bij ons; de KOMO vuilniszak. KOMO is al decennialang een groot begrijp. KOMO is namelijk een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Schaf je vuilniszakken aan met een KOMO keurmerk? Dan mag je er vanuit gaan dat deze afvalzakken van een goede kwaliteit zijn. Ze zullen dus niet zomaar scheuren wanneer je ze vol hebt gestopt met afval. KOMO vuilniszakken worden veelal gemaakt van gerecycled plastic wat maakt dat deze vuilniszakken duurzaam zijn. KOMO vuilniszakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Van vuilniszakken met een trekband met een inhoud van 60 liter, tot grijze huisvuilniszakken die je kunt herkennen aan de gele opdruk. 

Vuilnisbakken in elk formaat

Voor ieder bedrijf is er een geschikte vuilnisbak verkrijgbaar. Van kleine afvalbakjes voor de bureaus in een kantoorpand tot grote afvalcontainers voor de industrie en de horeca. Wanneer je op zoek gaat naar de juiste afvalbakken voor het afvalbeheer binnen jouw bedrijf, is het belangrijk dat je rekening houdt met de volgende zaken:

  • Het soort afval
  • Het volume (de hoeveelheid afval)
  • De manier waarop de afvalbakken te openen zijn
  • Moet het afval gescheiden worden? Afvalbakken kunnen namelijk voorzien zijn van een kleurcodering zodat voor iedereen duidelijk is in welke afvalbak welk soort afval gedeponeerd mag worden. 

Afvalbeheer artikelen koop je bij ons

Ben je op zoek naar de juiste afvalbeheer artikelen voor jouw bedrijf? Zoek dan niet verder. Bij ons vind je een ruim assortiment met alles wat je nodig hebt om het afvalbeheer binnen jouw bedrijf op de juiste manier uit te voeren. Van grote afvalcontainers met een inhoud 660 liter tot kleine sanitair prullenbakken. Ben je op zoek naar een specifiek product en zie je deze niet terug in ons assortiment? Laat het ons weten! Bestel je jouw afvalbeheer benodigdheden op werkdagen voor 10.00 uur? Dan heb je ze indien voorradig de volgende dag al in huis! 

Scroll To Top

#title#

#price#
×