Begin met typen om de producten te zien waarnaar u op zoek bent.
  • Menu

Winkelmand

Sluiten
GRATIS VERZENDING OP BESTELLINGEN VANAF €99,-.

Over Bena Schoonmaak

Wij van Bena Schoonmaak weten dat het kiezen van het juiste schoonmaakproduct soms best lastig is, door het enorme aanbod dat er is. Daar brengen wij verandering in! Bij onze groothandel (die dus niet zo heel groot is) vind je voor elke klus maar een klein aanbod aan producten: product A en B. Zo nemen we jouw keuzestress weg tijdens het inkopen van professionele schoonmaakartikelen.

35 jaar ervaring in de schoonmaak

Na bij elkaar 35 jaar gewerkt te hebben als professionals in de schoonmaakbranche, weten wij als geen ander dat de keuze voor het perfecte product vaak niet makkelijk is. Gelukkig hebben wij in al die jaren met talloze tools en middelen gewerkt, waardoor wij inmiddels weten welke producten het allerbeste werken voor welke klus. Op basis van ons jarenlange veldonderzoek selecteren wij de beste producten voor elke situatie én kunnen we jou perfect van aanvullend advies voorzien.

Bij Bena vind je product B en A

Wij nemen graag jouw keuzestress weg. Daarom bieden wij in elke categorie slechts een paar producten aan. Nooit meer urenlang langs producten scrollen en beschrijvingen vergelijken. Wij hebben het vooronderzoek al gedaan en presenteren de beste opties aan jou.

Snelle en uitgebreide service

Heb jij een vraag over het gebruik van een product of wil je advies over welk product écht het beste past bij jouw schoonmaakklus? Wij houden van persoonlijk contact en staan jou graag uitgebreid te woord. Onze service is niet alleen uitgebreid, maar ook snel! Zo leveren we jouw bestemming altijd uiterlijk de volgende dag af. Is er haast bij en wil je jouw pakket graag dezelfde dag nog ontvangen? Ook dat is mogelijk op aanvraag. Wij doen dan ons uiterste best om jouw spoedbestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij vinden dat elk bedrijf zich bewust moet zijn van de impact die het heeft op het milieu. In de schoonmaakbranche valt nog veel te winnen op het gebied van duurzaamheid, en daar werken wij graag aan mee. Zo selecteren wij het liefst energiezuinige en milieuvriendelijke machines in ons assortiment, hergebruiken we flessen en bezorgen we in onze regio zoveel mogelijk met de fiets. Ontdek meer over onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kom in contact met ons

Wil je meer weten over ons familiebedrijf? Heb je een vraag over een product? Of ontvang je graag advies? Neem dan contact met ons op!

Scroll To Top

#title#

#price#
×