Begin met typen om de producten te zien waarnaar u op zoek bent.
  • Menu

Winkelmand

Sluiten
GRATIS VERZENDING OP BESTELLINGEN VANAF €99,-.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als bedrijf moet je je bewust zijn van de impact die je hebt op je omgeving, vinden wij. Daarom doen wij ons best om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. In de schoonmaakbranche is dit best een uitdaging. Ontdek daarom hoe wij MVO vandaag de dag toepassen en wat onze ambities voor de toekomst zijn.

Duurzaamheid en schoonmaak

Schoonmaken is belangrijk om een gezonde en hygiënische leefomgeving te creëren, maar tegelijkertijd is de schoonmaak van oorsprong niet bepaald een milieuvriendelijke branche. In veel schoonmaakmiddelen zitten vervuilende stoffen, en daarnaast wordt er met schoonmaken soms veel (warm) water gebruikt en veel afval geproduceerd. Van nature is ondernemen in de schoonmaak dus niet direct maatschappelijk verantwoord, als het gaat om milieu. Maar dat betekent niet dat het niet mogelijk is om daar verandering in te brengen! De afgelopen jaren zijn er steeds meer duurzamere alternatieven ontwikkeld in schoonmaakartikelen en voor bedrijfsprocessen, en hier maken wij graag gebruik van. Juist omdat de schoonmaak vroeger vrij vervuilend was, liggen er veel kansen voor het verduurzamen van de branche. Laten we met z’n allen deze kansen pakken en bijdragen aan een beter milieu!

Wat doet Bena Schoonmaak?

Om ons werk zo duurzaam mogelijk uit te voeren, passen wij het volgende toe:

 

  • In de nabije omgeving bezorgen wij zoveel mogelijk op de (elektrische) fiets.
  • Wij adviseren onze klanten om zoveel mogelijk te bestellen in één bestelling, om zo het aantal bezorgingen te beperken.
  • We werken samen met leveranciers die duurzaamheid ook hoog in het vaandel hebben staan.
  • We hergebruiken flessen van schoonmaakmiddelen.
  • De machines die wij aanbieden zijn milieuvriendelijk en energiezuinig.
  • Wij hebben de ambitie om alle bezorgingen elektrisch te maken, door te investeren in elektrische bezorgbusjes.

 

We zijn dus al aardig op weg om onze werkwijze te verduurzamen, maar we zijn er zeker nog niet. Heb jij vragen over onze werkwijze of heb je tips over hoe wij nog meer kunnen bijdragen aan de maatschappij en het milieu? Neem dan contact met ons op! Wij staan je graag te woord en staan open voor jouw tips.

Scroll To Top

#title#

#price#
×