Begin met typen om de producten te zien waarnaar u op zoek bent.
 • Menu

Winkelmand

Sluiten
GRATIS VERZENDING OP BESTELLINGEN VANAF €99,-.

Professionele schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen

Bij Bena vind je een ruim assortiment aan verschillende schoonmaakmiddelen. Zo zijn een professioneel dweilsysteem en een werkwagen handige tools om jouw schoonmaakwerkzaamheden efficiënter en professioneler uit te voeren. Van schoonmaakmiddelen voor het reinigen van sanitaire ruimtes, tot eco schoonmaakmiddelen voor het reinigen van keuken. Bij ons vind je ze allemaal. Ontdek onze opties!

Wat zijn de voordelen van professionele schoonmaakmiddelen?

Bij professioneel schoonmaken komt veel meer kijken dan alleen een emmer, wat allesreiniger, een dweil, stofdoek en een stofzuiger. Wanneer je op zoek gaat naar professionele schoonmaakmiddelen, zal je al snel tot de ontdekking komen dat de keuze reuze is. Het grootste voordeel van professionele reinigingsmiddelen is dat er voor iedere branche het juiste schoonmaakmiddel verkrijgbaar is. Heb je schoonmaakmiddelen nodig om de keuken van een restaurant grondig te reinigen? Of heb je schoonmaakmiddel nodig om de sanitaire voorzieningen in een sporthal schoon te maken? Bij Bena vind je het allemaal. Zo heb je voor het reinigen van een keuken professionele ontvetter nodig, terwijl je voor het reinigen van een sanitaire ruimte voornamelijk een professionele schoonmaakkar met uitrusting en sanitairreiniger nodig hebt.

Voor het schoonmaken in de bedrijfsvoering volstaan huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen vaak niet. Het is belangrijk dat hier uitsluitend professionele schoonmaakmiddelen voor gebruikt worden omdat: 

 • ergonomisch beter verantwoord 
 • topkwaliteit schoonmaakmiddelen 
 • zo veel mogelijk gebruik van biologische schoonmaakmiddelen 
 • mogelijkheid om efficiënter te werken 
 • alle oppervlakken zijn snel en eenvoudig te reinigen 

Welk schoonmaakmiddel heb je nodig?

Welk schoonmaakmiddel je precies nodig hebt, is afhankelijk van het bedrijf en de branche waarbinnen je werkzaam bent. In onderstaand overzicht vind je per branche de meest meest gebruikte schoonmaakmiddelen: 

 • Schoonmaak: Bena levert professionele schoonmaakmiddelen voor de schoonmaaksector die onder andere geschikt zijn voor het reinigen van: keukens, sanitair, interieur, huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden en ecologische schoonmaakmiddelen. 
 • Industrie: speciaal voor de industriesector vind je bijna allerlei professionele reinigingsmiddelen. Denk aan industriële zeep en speciale garagezeep die ook te gebruiken is door mensen met huidproblemen. Ook grote afvalzakken vind je in ons assortiment. 
 • Horeca: speciaal voor de horecabranche vind je bij Bena allerlei professionele reinigingsmiddelen. Denk aan handdoekpapier wat speciaal voor de foodbranche is ontwikkeld en keuken afvalbakken.  
 • Transport: voor de transportsector hebben we onder andere poetspapier en een hogedrukreiniger in ons assortiment. Hiermee maak je in een handomdraai een vrachtwagen met oplegger schoon. 
 • Kantoor: van interieur microvezeldoeken, stofuigers en interieur reiniger tot aan alle toiletbenodigdheden, je vind het allemaal. Ons assortiment van professionele schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor de kantoorbranche is zeer uitgebreid. 
 • Wellness & sport: voor de wellness & sportbranche hebben we onder andere desinfecterende schoonmaakmiddelen in ons assortiment. De juiste hygiëne is namelijk ontzettend belangrijk in ruimtes waar veel mensen samenkomen. 

De beste schoonmaakmiddelen bestellen 

Bena heeft een ruim aanbod aan professionele schoonmaakmiddelen. In het assortiment vind je alleen reinigingsmiddelen van een uitstekende kwaliteit. Je vindt bij ons onder andere de volgende beste schoonmaakmiddelen:

 • huishoudelijke schoonmaakmiddelen zoals allesreinigers, stofzuigers, stofzuigerzakken, zeep en allerlei soorten afvalzakken. 
 • interieurreiniger, sanitairreiniger van het merk Greenspeed.
 • ontkalker, vloerreiniger en allesreiniger van het Bena huismerk. 

Bij ons vind je alleen schoonmaakmiddelen van de beste merken zoals het Bena huismerk, Numatic, Euro Products, Unger, Dimensio, Kranzle, All care, Zep, Dirks en Cleanfix. Bij ons vind je alleen kwaliteitsproducten zodat een optimaal resultaat gewaarborgd is. 

Groothandel schoonmaakmiddelen Bena Schoonmaak

Bij Bena garanderen we een snelle en betrouwbare levering van al jouw favoriete reinigingsmiddelen. Bij ons vind je uitsluitend professionele schoonmaakmiddelen van bekende A-merken van een uitstekende kwaliteit. Weet je niet precies welk schoonmaakmiddel je het beste kunt gebruiken voor jouw schoonmaakklus? We voorzien je graag van het juiste advies. 


Wij hebben een partnership met tal van verschillende bedrijven uit diverse branches.Wil jij ook partner van Bena worden? Neem dan contact met ons op. Als groothandel leverancier staan we garant voor een snelle levering van al je schoonmaakbenodigdheden.

Scroll To Top

#title#

#price#
×