Begin met typen om de producten te zien waarnaar u op zoek bent.
  • Menu

Winkelmand

Sluiten
GRATIS VERZENDING OP BESTELLINGEN VANAF €99,-.

Alle schoonmaak merken

Schoonmaak merken

Bij BenA Schoonmaak vind je een ruim aanbod aan verschillende schoonmaakmiddelen van bekende A-merken zoals Unger, Greenspeed en Euro Products. Met deze schoonmaakmiddelen wordt iedere schoonmaakklus een feestje. Al onze producten doen namelijk waar ze voor staan. Koop je bij ons een sanitairreiniger en andere benodigdheden voor het reinigen van de badkamers in een hotel? Dan mag je er vanuit gaan dat de badkamer na het schoonmaken met onze schoonmaakartikelen ook daadwerkelijk blinkend schoon is. Bij BenA vind je voor iedere schoonmaakklus de juiste benodigdheden. Ook wanneer het om bedrijfsmatige schoonmaakwerkzaamheden gaat. 

Shop je favoriete schoonmaakmerk bij BenA Schoonmaak

Je favoriete producten van je favoriete schoonmaakmerk shop je bij BenA Schoonmaak. Dankzij de 35+ jaar ervaring in de schoonmaakbranche weten we als geen ander welke producten je het beste kunt gebruiken voor iedere schoonmaakklus. We vinden het belangrijk om onszelf te onderscheiden van andere groothandels in schoonmaakartikelen. Dit maakt dat je bij ons alleen product A of product B van je favoriete schoonmaakmerk vind. Er is immers niets zo vervelend als keuzestress wanneer je op zoek bent naar schoonmaakproducten voor jouw schoonmaakklus. Geen honderd in een dozijn, maar alleen een keuze uit A of B zodat jij altijd verzekerd bent van het schoonste resultaat wanneer je onze producten gebruikt. 


In ons assortiment kom je schoonmaakmiddelen van bekende A-merken zoals Kranzle, Numatic en Unger. Onze producten zijn voornamelijk gericht op de zakelijke branche. Dit maakt dat je bij ons niet alleen niet alleen schoonmaakmiddelen zoals allesreinigers en sanitairreinigers kunt bestellen, maar ook voor poetsrollen, dispensers en afvalbakken ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je op zoek naar de juiste schoonmaakproducten voor jouw bedrijf maar kom je er zelf niet helemaal aan uit? Vraag het ons. We voorzien je graag van het juiste advies. En wanneer je vandaag voor 12.00 uur een bestelling plaatst wordt deze in de meeste gevallen morgen al verzonden. Zo kun jij dus snel aan de slag of beschik je weer over een nieuwe voorraad schoonmaakproducten. 

Scroll To Top

#title#

#price#
×